5. helmikuuta 2017

Tule mukaan mun matkaani - Eka postaus

Mä olen Moonika, 16-vuotias tyttö Satakunnasta. Mä tykkään kirjoittamisesta, treenaamisesta, pörrösukista, vaaleanpunaisesta, tutustumisesta uusiin ihmisiin, oppia uusia asioita (etenkin kieliä!!), Pinterestistä, shoppailusta, lapsista, pilateksesta, Instagramista, ja ystävistä!

Tämä on minun uusi blogi, kirjoitin pitkään, useamman vuoden toista blogia, jota pääset tarkastelemaan painamalla tästä! Kirjoitin siellä mun sairaudesta, CFS:stä, mutta haluan nyt aloittaa ihan toisenlaisen blogin! Tahdon pysyä etäämmällä sairaudestani, sillä voin tällä hetkellä paremmin kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Vanha blogini oli kuitenkin noihin aikoihin mulle tosi tärkeä, vaikka ne postaukset ei kovin positiivisia ja iloisia olekaan, mutta voin silloin fyysisesti kovin huonosti, ja blogi oli mulle iso kantava voima. Nyt kuitenkin elän lähes normaalia nuoren tytön elämää, käyn lukion ensimmäistä luokkaa, harrastan liikuntaa, näen kavereita, ja olen onnellinen. Kaikki on nyt hyvin, olen super kiitollinen siitä! <3 Tulen ehkä joskus puhumaan täällä myös lyhyesti CFS:stä, kuitenkin se mun elämääni vaikuttaa päivittäin, mutta se ei ole enää niin hallitsevassa asemassa, kuin ennen. En myöskään tahdo poistaa tai piilottaa vanhoja postauksia tuolta, mun vanha blogi oli osa mun tarinaa. Tässä tulee sille jatkoa.


Tulette näkemään täällä postauksia aika laidasta laitaan, mutta lifestyle-painolla mennään. Tahdon kirjoittaa ainakin terveydestä, opiskelusta, ja tietenkin ihan vain kuulumisia. Kaikenlainen palaute on tervetullutta, mutta pidetäänhän kommenttiboxi asiallisena. Myös postausideoita saa tietenkin aina laittaa, vaikka mulla (ainakin nyt alussa) niitä on itsellänikin aika paljon!

Tämä oli lyhyt, ensimmäinen postaus, halusin vain tulla kertomaan itsestäni, ja lyhyesti tästä blogista. Tervetuloa mun matkaan mukaan! ♥ Olen myös aika aktiivinen muissa sosiaalisen median kanavissa, joten menkäähän tutustumaan:

Instagram - likainensukka
Snapchat - mmoonika00

♥ moonika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti