17. kesäkuuta 2017

Ihana Swansea - Kuulumisia

Mä oon ollut täällä Walesissa nyt kolme päivää. Mä oon aika sanaton, mut koitan jotenkin selittää, mitä mulle kuuluu.

Tää paikka on ihan älyttömän upea. Swansea on kaunein kaupunki missä mä oon tähän asti koskaan käynyt. (Ok en oo kovin paljon erilaisissa paikoissa edes matkustellut.) Mun matka tänne sujui tosi hyvin, paitsi Lontoon päässä mua ei meinattu päästää eteenpäin, koska olen alaikäinen. Mulla oli kaikki paperit kunnossa ja olin mennyt ihan sääntöjen mukaan mutta ne halus penkoa mun tiedot ihan perinpohjin turvallisuussyistä, mikä on tietenkin ihan ymmärrettävää. Olin vähän paineissa mut pääsin pitkän haastattelun jälkeen menemään. Mun hostiskä oli mua vastassa, ja tää perhe on kyllä ihan mahtava. Mä hoidan siis kahta poikaa, molemmat alle kouluikäisiä jos suomalaisittain ajatellaan. Täällä meinaan mennään aikasemmin kouluun kun Suomessa.

Eka päivä, torstai meni siinä, että kuljin perheen entisen au pairin Fannyn kanssa, hän koulutti mut tähän au pairin työhön :D Vietiin pojat aamulla kouluun ja päiväkotiin, ja sen jälkeen me mentiin läheiseen kahvilaan teelle. Juteltiin sielä tosi pitkään, ja sitten tultiin kotiin. Iltapäivällä haettiin toinen poika koulusta ja oltiin sen kanssa kunnes vanhemmat tuli kotiin ja toi samalla toisen pojan päiväkodista. Fannyn kanssa tehtiin pieniä kotitöitä ja se näytti mulle myös tätä kotia ja asuinympäristöä.

Perjantaina nuoremmalla pojalla ei ollut päiväkotia, joten hän oli koko päivän kotona meidän kanssa. Vietiin kuitenkin vanhempi poika kouluun ja lähdettiin sen jälkeen kaupungille, joka oli ihan super kivaa. Nähtiin siellä yksi toinen au pair, suomalainen myös, ja oli kiva tutustua siihen. Shoppailtiin vähän ja käytiin syömässä. Sitten haettiin vanhempi poika koulusta ja mentiin kotiin. Lähdin sen jälkeen tän koulupojan kans puistoon. Odoteltiin taas että vanhemmat palas töistä kotiin ja illalla lähdettiin ravintolaan syömään. Sinne puettiin kunnon juhlavaatteet päälle, se ei ollut mikään hese. Se oli siis Fannyn läksiäisruokailu ja mun tervetuliasruokailu. Sillon illalla alkoi jotenkin ahdistaa, en kunnolla tiedä miksi. Mietein kai, että olenko riittävän hyvä au pair, pärjäänkö ilman Fannya. Mietin myös hyväksyykö pojat mua Fannyn tilalle, sekä osaanko tehdä kotityöt tarpeeksi hyvin. Kun puhuin mun ajatuksista, niin olo helpottui. Mua myös sillon väsytti, joka saattoi olla osallinen asiaan :D

Nyt on perjantai-ilta. Tänään aamulla Fanny lähti takaisin Suomeen. Mun työt alkaa virallisesti siis maanantaina. Tänään oli kuitenkin paras päivä tähän mennessä, alan kotiutua pikkuhiljaa. Sain sisustaa mun asuntoa kunnolla ja laittaa tavaroita paikoilleen, kun Fanny lähti. Päivällä lähdettiin rannalle koko hostperheen kanssa. Oli ihan sika siistiä! Ne surffaili sielä, ite en vielä halunnut kokeilla, mutta ihan varmasti aijon sitä testata tän kesän aikana. Tää päivä oli myös tosi kuuma, paloin jonkun verran. Syötiin mansikoita ja jäätelöä ja rakennettiin poikien kanssa hiekkalinnoja. Rannalta suoraan lähdettiin ajelulle, ne halus näyttää mulle paikkoja. Wales on vaan niin hieno paikka. Mentiin jollekin vuorelle tai muulle mäelle, sieltä näkyi meri, ja koko Swansea. Siellä päällä oli myös lehmiä ja heppoja kulkemassa vapaina. Se oli niin siistiä. Mua harmittaa, kun unohdin kameran USB-johdon kotiin, eli en saa nyt kuvia tähän ollenkaan, mutta niitä saatte sit vähän myöhemmin..

Kiertoajelun jälkeen tultiin kotiin ja mä otin pitkän kylvyn, omassa kylpyammeessa (tässä talossa kylpyammeita on neljä joista yks on mun oma, luksusta). Sitten syötiin ja nyt olen kirjoittamassa tätä postausta.

Hyvin täällä siis menee. Palataan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti