24. huhtikuuta 2017

Huhtikuun postausideat

Ajattelin muutaman muunkin bloggaajan tapaan alkaa tehdä noin kerran kuukaudessa postauksen, jossa mä kerron 10 postausideaa toisille bloggaajille! Musta tää on kiva idea, on kiva jakaa ideoita toisten ihmisten kanssa, joilla on sama harrastus kuin minulla.

1. Kirje tulevaisuuteen.
Kirjoita kirje itsellesi tulevaisuuteen, vaikka viiden, tai kymmenen vuoden päähän.

2. Motivaatio.
Mistä sä saat motivaatiota nyt keväällä vielä kouluun? Miten sä jaksat vetää kunnon loppurutistuksen ennen lomaa?

3. Vanhoja valokuvia.
Mä rakastan blogipostauksia ja YouTube-videoita, joissa näytetään vanhoja valokuvia itsestä! Musta tällaiset postaukset on tosi kivoja.

4. Itsetunto.
Tämä on aihe, joka tulee varmasti aina olemaan ajankohtainen. Kerro sun omasta itsetunnosta, ja miten sitä voi ehkä kohentaa.

5. Vappu
 Kerro, miten sä vietät vappua, vai vietätkö ollenkaan, miksi. Kerro myös, keiden kanssa sitä vietät, mitä te teette ja syötte, ja mitä vappu sulle merkitsee, miksi sä sitä vietät.

6. Huoneen sisustus keväisemmäksi.
Voit tehdä tästä postauksesta myös sellaisen Room tour tyyppisen, sekä jakaa muille sun ideioita, miten saa huoneesta tai asunnosta keväisemmän sisustamalla.

7. Iho.
Kerro muille, miten sä hoidat sun ihoa, vai hoidatko mitenkään. Jos sinulla on, tai on ollut ongelmia sun ihon hyvinvoinnin kanssa, niin kerro myös siitä!

8. Lempi kirjat.
Esittele muutama sun lempi kirja, jotka voisit lukea vaikka kuinka monta kertaa!

9. Rentoutuminen ja oma aika.
Kevät on jo täällä, ja monilla alkaa ehkä jo maltti loppua kesäloman odotuksen suhteen. Koulusta tai työstä saattaa tulla stressiä, mutta motivaatio työskentelyyn ei ole välttämättä korkeimmillaan. Kirjoita, miten sä rentoudut, ja tykkäät viettää omaa aikaa. Miksi se on sun mielestä tärkeää, ja pystytkö rentoutumaan työurakan keskellä.

10. Parhaat Instagram-tilit.
Tee luettelo sun lemppari Instagram-käyttäjistä, ja voit lyhyesti myös perustella, miksi pidät juuri siitä niin paljon. Tällaisia postauksia mä aina tykkään lukea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti