29. toukokuuta 2017

Kesäkuun postausideat

1. Tekemistä kesälle.
Tiedän, että monet nuoret ei odota kesälomaa yhtään innolla, koska ei ole ehkä kavereita tai muutakaan tekemistä. Vanhemmat ovat töissä ja nuori on yksin kotona. Kerro joitain vinkkejä, miten saada kesäloma hyvin sujumaan, tai miten saada lomasta ikimuistoinen!

2. Kuulumisia.
Ota vain tyhjä sivu auki, ja ala kirjoittaa, miten sulla menee. Kirjoita rehellisesti ja rennosti viime aikojen tapahtumia ja fiiliksiä, sen enempää suunnittelematta postausta etukäteen!

3. Hampaiden hyvinvointi.
Miten sä huolehdit sun hampaista, mitkä on sun vinkit miten pitää hampaat valkoisina ja terveinä, mitä hampaiden hyvinvointi sulle merkitsee?

4. Kesäsuunnitelmasi.
Kerro, mitä sä aijot tehdä kesällä, mitä odotuksia sulla on ja mitä haluaisit saavuttaa kesän aikana!

5. Rahansäästövinkkejä.
Niitä varmasti monet kaipaavat, varsinkin ne nuoret jotka ei ole saanut mitään kesätöitä. Kesällä tulee paljon juttuja mitä haluaisi tehdä, mutta rahat on tiukilla. Jaa siis sun vinkit miten säästää rahaa.

6. Ruokaohje.
Mikä on bravuuri ruokaohje? Mikä on maailman parasta ruokaa, tai mitä päädyt aina tekemään, ja mihin ei koskaan kyllästy? Jaa sun ohje muillekin!

7. Luonto.
Mä rakastan luontoa tosi paljon, mutta musta tuntuu, ettei monikaan osaa arvostaa sitä nykyään Suomessa. Mitä ajatuksia sinulla on aiheeseen liittyen?

8. Lukuvuosi 2016 - 2017.
Palaa ajassa taaksepäin siihen saakka, kun menit syksyllä 2016 ekana päivänä kouluun (tai mihin ikinä, toihin tms.), ja käy pikakelauksella läpi mennyt lukuvuosi. Millainen se oli, oletko muuttunut sen aikana, mitä sen aikana tapahtui ja mitkä on parhaita muistoja, mitä on päällimmäisenä jäänyt menneeltä lukuvuodelta mieleen.

9. Materialismi.
Kerro sun lukijoille sun mielipiteitä ja ajatuksia materialismiin liittyen. Oletko itse ihminen, joka tulee super onnelliseksi uusista vaatteista, vai vihaatko materialismia, miksi?

10. Room Tour.
Esittele sun huone kuvien kera! Mä rakastan lukea tälläsiä postauksia, koska niistä saa inspiraatiota oman huoneen sisustamiseen.

Lue myös:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti