4. toukokuuta 2017

Toukokuun postausideat

♥ Kaverin tai sisaruksen postaus sinusta.
Anna kaverin tai vaikka sisaruksen tehdä postaus sinusta. Hän voi kirjoittaa teidän suhteesta ja sinusta ystävänä / sisaruksena ihan vapaasti, tai voitte ottaa myös netistä valmiita kysymyksiä avuksi! Pinterestistä ainakin löytyy kivoja valmiita kysymyksiä.

♥ Lapsuus.
Palaa ajatuksesi takaisin sun lapsuuteen. Kerro siitä blogissasi. Voit toteuttaa tämän myös kuvien muodossa, jos se on kivempaa.

♥ Mielipiteitä.
Mä rakastan lukea postauksia ja katsoa Youtubesta videoita, joissa ihmiset kertoo niiden omia mielipiteitä pinalla oleviin, ajankohtaisiin asioihin, se on tosi mielenkiintoista. Enkä tarkoita tällä mielipidettä vaikka punaisesta väristä tai muulla yhtä ei-niin-kiinnostavasta asiasta, vaan jotakin, mikä herättää ihmisissä ajatuksia, ja ehkä keskustelua kommenteissa!

♥ Kirje elämälle.
Kirjoita kaikki, mitä sun ajatuksiin tulee. 

♥ 50 faktaa itsestäsi.
Nämä on musta tosi kivoja, sillä lukija pääsee lähemmäksi bloggaajaa (tai vloggaajaa) ja oppii tuntemaan häntä ihmisenä paremmin. Tätä listaa ei kuitenkaan kannata täyttää kokonaan lempi ruoilla, lempi värillä, lempi eläimellä ja omien sukkien värillä, koska muuten siitä tulee tosi tylsää luettavaa.

♥ In & out.
Voi vitsi, nää on mun yksiä lemppari postauksista lukea! Kerro muille, mikä muotitrendi on sun mielestä ihan kamala, tai jo tosi mennyt juttu. Lisäksi kerro mitkä taas on sun mielestä tosi in! Mä en koskaan ota näitä hirveän vakavasti, koska muoti ei mua erityisemmin kiinnosta, ja ei kukaan ole oikeutettu sanomaan, miten toisten pitäisi pukeutua, ja miten ei, mutta tämä on musta silti tosi viihdyttävää ja mielenkiintoista luettavaa! 

♥ Unelmat.
Kirjoita ihan kaikista sun unelmista, niin isoista kuin pienistäkin. Haluatko lähteä maailmanympärysmatkalle, tai vaikka valmistua joskus ylioppilaaksi?

♥ Onnellisuus.
Mitä onni on, mitä se sulle merkitsee? Oletko sä onnellinen, miten onnellisuutta voi saada elämään?

♥ Leivontaohje.
Jaa meille muille joku sun bravuuri ohje!

♥ Makeanhimo.
Iskeekö suhun koskaan kova makeanhimo? Mitä sä silloin teet? Kerro meille sun vinkit makeanhimon taltuttamiseen!

♥moonika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti