16. maaliskuuta 2017

Ihana kevät - Kuulumisia

Mulle kuuluu nyt oikein hyvää. Mä oon niin innoissani, kun kevät tulee! Voi lähteä jo ulos consseilla, ja tuulitakilla, ja ulkona voi kuulla lintujen ääniä. Outoa, miten se on joka vuosi niin hienoa ja ihmeellistä, kun kevät tulee! Fiilis nousee kattoon, ja on enemmän motivaatiota tehdä kaikkea. Ennen en pitänyt yhtään talvesta ja keväästä. Talvella oli pimeää ja kylmää, ja keväällä inhottavan liukasta, ja kaikkein pahin - koulun hiihtotunnit. Haha, nykyään mä pidän kovasti ihan kaikista vuodenajoista. Musta on hienoa, että saadaan oikeasti asua täällä, missä on neljä vuodenaikaa. Olisihan se siistiä asua vaikka Espanjassa, mutta täällä kesää ja lämpöä osaa arvostaa, kun sitä aikaa kestää vaan pienen osan vuodesta.

Mulla on lähiaikoina ollut vähän fiilis maassa, mutta kyllä toi Aurinko saa sen aina nousemaan korkealle! Eilen oli tosi kiva päivä, vaikka mulle vähän raskas. Mulla oli pitkä koulupäivä, jonka jälkeen mä menin jumppaan. Sen jälkeen lähdin suoraan kaverin kanssa lenkille, taidettiin kävellä ainakin viisi kilometriä, se aika meni nopeasti, kun oli niin paljon puhuttavaa. Sitten kello oli jo niin paljon, että menin nukkumaan.

Tänään olen ollut vähän väsynyt, varmaankin eilisen takia. Mä yleensä otan päikkärit aina koulun jälkeen, ja ehkä toiset vielä illemmalla, mutta eilen en ehtinyt loikoilla sängyssä yhtään. Ei se haittaa, oli kuitenkin kiva päivä!

Hiihtoloman jälkeen mun koulumotivaatio on laskenut tosi paljon. Se on vähän harmi, ja tulee kauhea stressi, kun alkaa hommia kasaantumaan. Pitää nyt ottaa itseä vähän niskasta kiinni, ja yrittää jaksaa vielä loppurutistus ennen kesälomaa!

Kaiken kaikkiaan mulle kuuluu kuitenkin hyvää. Ei mitään ihmeellistä, normaalia lukiolaisen arkea. Palataan taas ensi maanantaina Parempi aamu -postauksen parissa!

♥moonika
Lue myös:
2 kommenttia:

 1. Samaa mieltä sun kanssa - ihana kevät!<3
  Monta halia ja isot tsempit sulle kouluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, ja samoin sulle! Olis huippua nähdä pian ♥

   Poista