30. maaliskuuta 2017

Muistoja viime kesältä 2016

Tämä kuva on Linnanmäeltä, kai Ukosta, jossa mun piti vain käydä moikkaamassa ohimatkalla serkkuja, mutta eihän nyt Linnanmäelle voi mennä ilman että menee laitteisiin. Otin kertalipun Ukkoon. Voi ei, mulla on niin kauhee kesäikävä, ja huvipuistoikävä, onneksi kesä on aika pian täällä!
Ääää, kesän auringonlaskut on jotain ihan bestiä! Olin lenkillä, ja mun koneella on liioittelematta varmaan lähemmäs sata kuvaa tosta auringonlaskusta. Myös mun Instagram on pullollaan auringonlaskukuvia (@likainensukka), koska niitä ei voi olla koskaan liikaa. 
Haha, alan aina nauramaan, kun mä nään tän kuvan. Gali näyttää niin kärsivältä. Tämä hetki ei ollut ainoa, kun se joutui kestämään haleja. Galia on myös iso ikävä ♥ Se jouduttiin siis antamaan toiseen kotiin, koska veljellä tuli niin vakavia oireita, voin ehkä kertoa Galista joskus lisää! Tämä kuva on otettu sen jälkeen, kun sain tietää varmasti, että joudutaan antamaan se pois, näin me aina nukuttiin Galin kanssa yhdessä. On ikävä sitä fiilistä kun se lämmitti nukkumalla päällä tai vieressä, tai kun se herätti nuolemalla mun jalkoja!
Hahahah, tää on toinen kuva joka saa aina hymyn huulille! En ole itseasiassa ihan varma, onko tällöin koulut jo alkanut, mutta ei sillä niin väliä, joskus kesällä tai syksyllä tämä on kuitenkin otettu. Päätettiin siskon kanssa lähteä Tampereelle shoppailemaan, ja nähtiin siellä samalla myös meidän serkkua. Ei maltettu lähteä kasin junalla kotiin, joten seuraava lähti vasta kymmenen jälkeen illalla. Tämä kuva kertoo musta kaiken - vaihdan uutta paitaa keskellä Tampereen keskustaa, ihan sama mitä muut ajattelee. (Ja kyllä, oli mulla ton pitkähihasen alla lyhythihainenkin, hehe). Ja serkku tai sisko päätti ikuistaa tapahtuman kameraan, ja nyssekin pääsin koristamaan taustaa.
Tämä on myös siltä Tampereen reissulta, ilme kertoo riittävästi.
Viimeinen kuva Galista! ♥ Vartti tän kuvanoton jälkeen se istui jo uuden isin ja äitin autossa.
Taas auringonlasku ♥ Lähdettiin veljen kanssa mopolla ottamaan kuvia kolsille, tämä on yksi otos niistä.
Joko te odotatte kesää? ♥

moonika

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Joo todellaki, en malta oottaa, että saa vaan tehä kaikkea kivaa, mitä haluu eikä tarvi stressaa koulusta !:D

    VastaaPoista